Op zoek naar nieuw facebook account aanmaken zelfde email?

nieuw facebook account aanmaken zelfde email

Facebook: account maken, gebruik en meer Pc en Internet: Communicatie.
Help me alstublief ik heb de zelfde probleem! Ik probeer me aan te melden maar steeds geeft facebook reeds bevestigd aan account reeds bevestigd hoe kom het! Wilt er iemand mij helpen hoe ik dit probleem kan oplossen? Kees, 06-03-2013 0923: 186. Ik wil mijn e-mailadres veranderen. Bij het invoeren van een nieuw e-mailadres krijg ik steeds de melding: Je" moet een geldig e-mailadres opgeven" Terwijl het een geldig e-mailadres is. Roel, 23-01-2013 1724: 185. Ik krijg steeds de melding: Reeds bevestigd, Deze account is reeds bevestigd? op het moment als ik wil inloggen. Ik kan wel een nieuw wachtwoord aanmaken, maar inloggen helpt dan nog steeds niet. Wat te doen? Adriaan, 15-01-2013 2047: 184. Vraag, Wat moet je doen wanneer je overstapt naar een andere provider voor internet, dus een ander email adres krijgt.
Kan ik een tweede account aanmaken op hetzelfde e-mail adres Helpcommunity van Facebook Facebook.
Mijn Facebook Bluetooth-beacon lijkt offline te zijn of het. Ik heb een e-mail ontvangen waarin staat dat ik een nieuw wa. Zijn mijn voorgestelde video's' hetzelfde in de app Facebook. Een vraag stellen Kan ik een tweede account aanmaken op hetzelfde e-mail adres.
Hoe een tweede Facebook account aanmaken? 3 stappen.
10 juli, 2016 om 1020.: Hallo, Ik kan wel inloggen op mijn account maar kan niet afmelden en geen berichten plaatsen of vind ik leuk posten kan ik een nieuwe Account aanmaken? ik heb wel geen tweede mailadres. Johan Van Asch schreef.: 20 juli, 2016 om 0847.: Normaal is het onmogelijk dat je niet kan uitloggen of niets kan liken, heb je al getracht contact op te nemen met Facebook? Want dan lijkt me er toch een error te zijn in je account. knockaert johan schreef.: 21 juli, 2016 om 0701.: ben ik wel op de goede weg om een tweede account te maken. Sara Van Damme schreef.: 18 september, 2016 om 1546.: Beste, Ik heb het tegenovergestelde probleem voor. Willen inloggen op een nieuw toestel met mijn bestaand email adres en paswoord, en ineens krijg ik een nieuw leeg profiel, zonder vrienden en fotos.
Per ongeluk een tweede account aangemaakt op Facebook Kassa.
Stap 5 Na 14 dagen ben je helemaal Facebook vrij en zijn al je likes, posts, fotos en reactie voorgoed verwijderd. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door Carola.83 17 dec. 2014 om 1626.: 12969 Antwoorden / 37 Vragen. Het duurt dus minstens 14 dagen voordat je het nieuwe e-mailadres op je oude account kunt gaan gebruiken. Lijkt mij handiger om een geheel nieuw e-mailadres aan te maken en dat te gaan gebruiken voor je oude FB account.
Een nieuw Facebook account aanmaken wikiHow.
Een nieuw Facebook account aanmaken. 2 Methoden: Op een mobiel Op een computer. In dit wikiHow-artikel lees je hoe je in Facebook een nieuwe account kunt aanmaken nadat je je oude profiel hebt verwijderd. Je kunt dit op je computer doen, maar ook met een van versies van Facebook voor op je mobiel.
Aanmelden bij Facebook Gratis Tips.
15 oktober 2014 om 2359.: Waarom moet ik steeds een nieuw wachtwoord nemen kun je niet het zelfde ww voor fb op mijn tablet en telefoon? 26 oktober 2014 om 1444.: Ik kan al een half jaar mijn tijdlijn en profielfoto op mijn pagina niet bewerken. Ik heb het probleem al zo vaak gemeld maar ik krijg geen respons van helpdesk. Wat moet ik nu doen? Ik ben radeloos en teleurgesteld in FB. 5 november 2014 om 1124.: Ik heb het ww van fb via de computer veranderd. Wordt mijn fb account van mijn telefoon dan automatisch stopgezet zodat ik opnieuw moet inloggen? 25 november 2014 om 2057.: ik wil een nieuw Facebook pagina aan maken. maar met het instellen van het e-mail adres geeft het aan. voer een geldig e-mail adres in. de e-mail adres die ik gebruik is correct. wat gaat er mis? 27 november 2014 om 2240.: Op de één of andere manier is mijn w.w.niet. Ik krijg een code toegestuurd maar iedere keer wordt er gezegd u heeft te veel keer codes ingevoerd. Wacht u even ik wacht al een dag maar ik. krijg nu nog dezelfde melding. Ook een nieuw account aanmaken lukt niet.
Een account maken Helpcentrum van Facebook Facebook.
Meer informatie over Facebook gebruiken op je telefoon. Volledige artikel bekijken Deel dit artikel. Was deze informatie nuttig? Mag ik een gemeenschappelijk Facebook-account aanmaken of een Facebook-account delen met iemand anders? Gezamenlijke accounts zijn niet toegestaan. Daarnaast kun je je per e-mailadres voor slechts één Facebook-account registreren. Omdat elk account van één persoon is, verplichten we iedereen om zijn/haar echte naam te gebruiken voor zijn/haar account.

Contacteer ons

++ nieuw facebook account aanmaken zelfde email ++
++ nieuw account aanmaken facebook ++
++ facebook nieuw account aanmaken ++
++ facebook account aanmaken bedrijf ++
++ aanmaken facebook account ++
++ facebook aanmaken nieuw account ++
++ account facebook aanmaken ++
++ nieuw account facebook aanmaken ++
++ facebook aanmaken account ++