Resultaten voor aanmaken facebook account

aanmaken facebook account

Een account maken Helpcentrum van Facebook Facebook.
Daarnaast, als je ervoor kiest om Facebook vanaf je mobiele telefoon te gebruiken, zijn wij niet verantwoordelijk voor enige kosten die voortvloeien uit het gebruik van internet en/of het versturen van sms'jes' zoals bepaald door de mobiele provider. Meer informatie over Facebook gebruiken op je telefoon. Volledige artikel bekijken Deel dit artikel. Was deze informatie nuttig? Mag ik een gemeenschappelijk Facebook-account aanmaken of een Facebook-account delen met iemand anders? Gezamenlijke accounts zijn niet toegestaan. Daarnaast kun je je per e-mailadres voor slechts één Facebook-account registreren. Omdat elk account van één persoon is, verplichten we iedereen om zijn/haar echte naam te gebruiken voor zijn/haar account.
Facebook: account maken, gebruik en meer Pc en Internet: Communicatie.
Sharon Droeshoudt, 27-11-2011 1218: 98. ik heb problemen met het aanmaken van een facebook account er komt altijd op dat mijn naam niet geldig is maar het is mijn juiste naam wat kan ik doen om toch lid te worden van facebook graag een antwoord aub.
Aanmelden bij Facebook Gratis Tips.
Ik kan geen nieuw account aanmaken. Wanneer je een nieuw Facebook account wilt aanmaken dan lukt dat niet als een van je huisgenoten nog is ingelogd op Facebook. Voordat je een nieuw account kunt aanmaken moet je eerst uitgelogd zijn van Facebook.
Hoe maak ik een Facebook-account? Helpcentrum van Facebook Facebook.
Aanmelden Account maken. Een account maken Vrienden toevoegen Je startpagina Berichten Foto's' Video's' Pagina's' Groepen Evenementen Betalingen Apps en games Facebook voor mobiele apps en desktop-apps Toegankelijkheid. Je account beheren. Aanmelden en wachtwoord Je profiel en instellingen Namen op Facebook Je account veilig houden Meldingen Voorkeuren voor nieuwsoverzicht Toegang krijgen tot je gegevens Je account deactiveren of verwijderen.
Facebook Meld je aan of registreer je.
Door op Account maken te klikken, ga je akkoord met onze Algemene voorwaarden en geef je aan dat je ons Gegevensbeleid, inclusief het beleid inzake cookiegebruik, hebt gelezen. Je kunt sms-meldingen van Facebook ontvangen en kunt je hiervoor op elk gewenst moment afmelden. Dit veld is verplicht. Kun je de woorden hieronder niet lezen? Probeer andere woorden of een audio-captcha. Vul de woorden of nummers in die je hoort. Probeer andere woorden of ga terug naar de tekst. Voer de bovenstaande tekst in. Waarom krijg ik dit te zien? Dit is een standaardbeveiligingstest die we gebruiken om te voorkomen dat spammers valse accounts aanmaken en andere gebruikers spammen.
Hoe een tweede Facebook account aanmaken? 3 stappen.
Wel in principe kan iemand evenveel accounts aanmaken als dat hij/zij emailadressen bezit. Je kan per email adres namelijk inderdaad maximum 1 Facebook account creëren en sommige mensen kiezen ervoor om een aparte account te maken waarmee ze fotos delen met familie of info met collegas of anderen.
Hoe kun je een account aanmaken op Facebook en hoe werkt het? Instructies Weethetsnel.nl.
In deze instructievideo wordt uitleg gegeven over de manier waarop je een profiel kunt aanmaken op de social media website Facebook. Daarnaast worden de basisfuncties toegelicht zodat je weet hoe je de gegevens in je account kunt aanvullen, je privacy-instellingen kunt wijzigen, etc.
Een nieuw Facebook account aanmaken wikiHow.
Als je voor je nieuwe account het e-mailadres wilt gebruiken dat je ook voor je oude Facebook account gebruikte zul je je account moeten verwijderen en eerst moeten wachten tot je account volledig verwijderd is voordat je een nieuwe kunt aanmaken.
Artikel: Facebook aanmaken: account maken en vrienden vinden SeniorWeb.
Eventueel kunt u een eigen tekst aan de link toevoegen. Klikt u op Facebook, Twitter of Google en hebt u géén account of u be nt u niet ingelogd op het betreffende sociale netwerk, dan verschijnt een klein venster. Daarin kunt u inloggen of een account aanmaken.

Contacteer ons

++ nieuw facebook account aanmaken zelfde email ++
++ nieuw account aanmaken facebook ++
++ facebook nieuw account aanmaken ++
++ facebook account aanmaken bedrijf ++
++ aanmaken facebook account ++
++ facebook aanmaken nieuw account ++
++ account facebook aanmaken ++
++ nieuw account facebook aanmaken ++
++ facebook aanmaken account ++