Op zoek naar nieuw facebook account aanmaken?

nieuw facebook account aanmaken

Een account maken Helpcentrum van Facebook Facebook.
Meer informatie over Facebook gebruiken op je telefoon. Volledige artikel bekijken Deel dit artikel. Was deze informatie nuttig? Mag ik een gemeenschappelijk Facebook-account aanmaken of een Facebook-account delen met iemand anders? Gezamenlijke accounts zijn niet toegestaan. Daarnaast kun je je per e-mailadres slechts één Facebook-account maken. Omdat elk account van één persoon is, verplichten we iedereen om zijn/haar echte naam te gebruiken voor zijn/haar account.
Hoe tweede account aanmaken facebook? Archief Internet Netwerk PC Helpforum.
Log je af bij facebook en sluit je browser. Ruim de geschiedenis van je browser op. Start de browser opnieuw op. Ga terug naar facebook. Normaal ben je nu niet meer automatisch ingelogd en kan je een tweede account aanmaken.
Facebook Meld je aan of registreer je.
Activeer JavaScript in je browser of upgrade naar een browser die wel over Javascript beschikt om je te registreren voor Facebook. Er is een fout opgetreden. Probeer het opnieuw. Waarom moet ik mijn geboortedatum invullen? Door op Registreren te klikken, ga je akkoord met onze Voorwaarden. Meer informatie over hoe we je gegevens verzamelen, gebruiken en delen, vind je in ons Gegevensbeleid. Meer informatie over hoe we cookies en vergelijkbare technologie gebruiken, vind je in ons Cookiebeleid. We sturen je mogelijk sms-meldingen, waarvoor je je op elk moment kunt afmelden. Dit veld is verplicht. Waarom krijg ik dit te zien? Dit is een standaardbeveiligingstest die we gebruiken om te voorkomen dat spammers valse accounts aanmaken en andere gebruikers spammen.
Account voor je bedrijf of prive op Facebook maken? Erno Hannink.
Ik wil me inschrijven voor een nieuw account dat ik wil gebruiken als persoonlijk profiel: Wanneer je je aanmeldt voor een persoonlijk profiel, moet je je volledige naam zonder leestekens opgeven. Als je problemen blijft ondervinden bij het registreren voor een persoonlijk profiel, dien dan een rapport in. Ik probeer een bedrijf, product of publieke persoon te registreren: Dergelijke entiteiten kunnen geen persoonlijke profielen hebben, maar je kunt wel een Facebook-pagina maken. Paginas mogen alleen worden gemaakt om een bestaand publieke persoon, artiest, merk of organisatie te vertegenwoordigen en mogen alleen worden gemaakt door een officiële vertegenwoordiger van die entiteit. Lees meer over Facebook-paginas. Zakelijk Facebook account. Stel je wilt alleen een zakelijk account en zoekt prive niets op Facebook, kan dat? Ja, je kunt een zakelijk account aanmaken waarmee je paginas en advertentiecampagnes kunt beheren.
Nieuwe Facebook pagina aanmaken; een duidelijk stappenplan.
Instellingen voor publiek op je Facebook pagina. Voorgesteld publiek op Facebook; je kunt hier een voorkeurspubliek kiezen maar dit is bij het aanmaken van je pagina niet handig. Je kunt dit later ook per bericht instellen of via de Facebook pagina instellingen.
Meerdere Facebook Accounts Facebook Inloggen.
Een account per emailadres; wat met de beleidsregels van Facebook? Wil je graag een account aanmaken op Facebook, dan heb je een geldig e-mailadres nodig. Wil je een tweede of een derde account aanmaken, dan komt het er enkel op aan jezelf te voorzien van verschillende elektronische adressen.
Per ongeluk een tweede account aangemaakt op Facebook Kassa.
Lijkt mij handiger om een geheel nieuw e-mailadres aan te maken en dat te gaan gebruiken voor je oude FB account. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. door diumenge 19 dec. 2014 om 0118.: 9737 Antwoorden / 13 Vragen. Gewoon op de nieuwe account een ander e-mail adres gaan gebruiken, desnoods een die je daarvoor speciaal aanmaakt. Dan komt het bij de tweede Facebook account aangemaakte e-mail adres weer vrij denk ik, die kan je dan bij je echte Facebook gebruiken.
Facebook: account maken, gebruik en meer Pc en Internet: Communicatie.
Hoe kan ik nu een nieuw account aanmaken. Merckx Christine, 12-01-2014 2350: 202. Ik ben nog altijd niet geholpen met mijn facebook account hoeveel maal ik al geprobeerd heb langs alle mogelijke informatie kan ik niet zeggen en de uren hieraan gespendeerd ook niet, ik word als een misdadigster behandelt, ze hebben me uitgeschakeld omdat ik mijn voornaam Marie heb gebruikt en ik heet Marie Christine, mijn roepnaam is Marie of Christine.
Hoe kun je een account aanmaken op Facebook en hoe werkt het? Instructies Weethetsnel.nl.
In deze instructievideo wordt uitleg gegeven over de manier waarop je een profiel kunt aanmaken op de social media website Facebook. Daarnaast worden de basisfuncties toegelicht zodat je weet hoe je de gegevens in je account kunt aanvullen, je privacy-instellingen kunt wijzigen, etc.

Contacteer ons

++ free ++
++ facebook hacker free ++
++ hotmail ++
++ hacks ++
++ gmail ++
++ facebook account aanmaken ++
++ account aanmaken facebook ++
++ nieuw facebook account aanmaken ++
++ facebook account verwijderen en opnieuw aanmaken ++